+386 (0)5 7201 610 info@tdpostojna.si

Najavljamo Dneve slovenskega turizma 11.- 13. november 2019, Ljubljana.

Več na https://www.slovenia.info/dnevi-slovenskega-turizma

Z namenom še bolj poudariti pomen turizma za slovensko gospodarstvo in nadgraditi partnerstva v slovenskem turizmu, letos združujemo 66. Gostinsko turistični zbor, Plenarni del DST s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu, 22. Slovenski turistični forum in slavnostno prireditev Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019 ter vrsto drugih pomembnih dogodkov, predvsem naše tradicionalno Srečanje predstavnikov turističnih društev, s podelitvijo priznanj NAJ prostovoljcen/prostovoljkam, ki bo 13. novembra v Union Hotelu.

Tekmovanje v projektu Moja dežela – lepa in gostoljubna 2019, pod častnim pokroviteljstvom predsednika Vlade RS Marjana Šarca, se zaključuje. Državna ocenjevalna komisija je vse kandidate ocenila ter izbrala v vsaki kategoriji po tri nominirance.

Postojna si je s vašimi glasovi, svojo lepoto in gostoljubnostjo priborila mesto med finalisti za NAJlepše in NAJgostoljubnejše srednje veliko mesto.

Končni rezultati bodo znani na slavnostni prireditvi Moja dežela lepa in gostoljubna 2019, ki bo 13. novembra 2019 potekala v Ljubljani.

Vsem sodelujočim čestitamo tudi mi in jim želimo veliko uspeha pri nadaljnjem razvoju.😃

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o prihajajočih prireditvah, sezonski ponudbi, možnostih za izlete in popotovanja,... Vnesite košček domačega kraja v svoj e-poštni predal.

Projekte Turističnega društva Postojna sofinancira Občina Postojna.

X