+386 (0)5 7201 610 info@tdpostojna.si

Spoštovani !

Pust – širokih ust je za nami. Ob njem smo se nasmejali, dali duška norčavosti, odganjali letošnjo zimo ter klicali pomlad.
Letošnja, že 48. pustna povorka v organizaciji Turističnega društva Postojna, je bila pestra, zabavna in bogata z raznovrstnimi etnološkimi in sodobnimi maskami z vseh koncev Slovenije.

Da pa je bilo pustovanje 2019 uspešno, se moramo zahvaliti predvsem osrednjemu pokrovitelju Občini Postojna in nastopajočim skupinam: Postojnski godbi 1808, Teater Cizamo, Skupini iz Okiča, Haloz, Gasilskemu društvu Postojna, Osnovni šoli Prestranek, Društvu Šent Postojna, Korantom iz Grajene pri Ptuju, ŠD Bas šport iz Ilirske Bistrice, Škoromatom iz Podgrada, Pustnemu društvu Cerknici, Vrtcu Postojna, skupini iz Slavne, skupini iz Bukovja in posameznikom, ki so oblikovali pustno povorko. Zahvala velja tudi OŠ Antona Globočnika in Zavodu Znanje Postojna, enota Turizem- otroško pustno rajanje, Kultunemu domu Postojna in hotelu Center – pustni ples ter drugim podpornikom in sodelujočim,…

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vaš prispevek z željo, da bi ob enaki ali podobni prireditvi podprli naša prizadevanja tudi v prihodnje ter s tem popestrili kulturno dogajanje v Postojni in vnesli več razvedrila, razigranosti, smeha ter dobro voljo v naš vsakdan.

Lepo pozdravljeni!

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o prihajajočih prireditvah, sezonski ponudbi, možnostih za izlete in popotovanja,... Vnesite košček domačega kraja v svoj e-poštni predal.

Projekte Turističnega društva Postojna sofinancira Občina Postojna.

X