+386 (0)5 7201 610 info@tdpostojna.si

Turistična zveza Brkini, Kras, Notranjska se je že štirinajsto leto uspešno predstavila na mednarodnem sejmu Natour Alpe – Adria 2020 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani med 29. januarjem in 1. februarjem 2020. Na povabilo Turistične zveze Slovenije v družbi preko 150 turističnih društev iz vse Slovenije smo družno predstavljali svoje dejavnosti in turistično ponudbo kraja ter obiskovalce razvajali z degustacijami okusnih lokalnih jedi, kulturnimi nastopi in prodajo izdelkov domače obrti.

V okviru Turistične zveze Brkini, Kras, Notranjska so se predstavili: Turistično društvo Postojna, TiC Postojna, Postojnska jama d.d.,Turistično društvo Prem, Turistično društvo Bloke in TIC Bloke, Javni zavod za kulturo in turizem grad Snežnik in Turistično društvo Loška dolina, Društvo ljubiteljev Križne jame, Društvo žena in deklet na podeželju Ostrnice Loška dolina, Zavod Rihtarjeva domačija, Kulturno etnološko turistično športno društvo Alojz Mihelčič iz Harij, Turistično društvo Brest iz Brestovice, Vinarstvo Rebula; Park vojaške zgodovine Pivka, Zavod Jezerski hram iz Cerknice, TiC Cerknica, Planinsko društvo Postojna in drugi turistični ponudniki.

Ocenjujemo, da je predstavitev Turistične zveze Brkini, Kras, Notranjska na mednarodnem sejmu turizma Natour Alpe – Adria pomembna tako z vidika promocije turistične ponudbe območja, kot tudi povezovanja in sodelovanja z drugimi turističnimi ponudniki in društvi. V času sejma so se predstavniki turističnih društev udeležili tudi številnih predstavitev, strokovnih delavnic in posvetov.

Naročite se na e-novice

Bodite obveščeni o prihajajočih prireditvah, sezonski ponudbi, možnostih za izlete in popotovanja,... Vnesite košček domačega kraja v svoj e-poštni predal.

Projekte Turističnega društva Postojna sofinancira Občina Postojna.

X